Ofertele saptamanii Resigilate Lichidari Service & Garantii Retur Retur 24h Contact

Placa de baza Asus Maximus VIII Hero Socket 1151

Placa de baza Asus Maximus VIII Hero Socket 1151 maximus viii hero

nu mai face parte din oferta MediaDOT.ro
Cod produs:
maximus viii hero
Produsul nu mai poate fi comandat!

*Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

DescrierePlaca de baza Asus Maximus VIII Hero Socket 1151 maximus viii hero

Creată şi optimizată pentru PC-uri de gaming perfect echilibrate


Socket LGA1151 pentru procesoarele Intel® Core™ din a 6-a generaţie.
Suportă dual DDR4 3733 (OC).
Cea mai bună performantă în jocuri – Sistemul de Optimizare pe 5 Planuri cu Optimizare Automată, Topologie-T de a 2-a Generatie design pentru overclocking
Cel mai bun sunet pentru jocuri – noua tehnologie SupremeFX 2015 cu soluţia intuitivă Sonic Studio II.
Cea mai bună solutie de retea pentru jocuri – soluţia de top Intel® Gigabit Ethernet, tehnologiile LANGuard şi GameFirst.
Cea mai bună protectie în jocuri – componentele de cea mai bună calitate sunt selectate atent pentru a garanta fiabilitate maximă.
ROG îti oferă mai multe – mai multe utilitare dezvoltate pentru jocuri, toate gratuit!SUPREMEFX 2015
Solutie audio pentru campioni

ROG va ofera cea mai buna conectivitate audio pentru jocuri datorita design-ului cu solutii de ecranare a componentelor si a unei colectii de componente audio de nivel profesionist, atent selectionate, cum ar fi convertorul audio digital-analog (DAC) ESS9023 cu tehnologie Hyperstream™, solutie de minimalizare a devierilor de frecvente, condensatorii Nichicon, amplificatorul pentru casti 2VRMS si tehnologia Sonic SenseAmp ce detecteaza in mod automat si optimizeaza functionalitatea oricarei perechi de casti (32-600 ohmi) pentru ca aceasta sa poate atinge cea mai pura calitate sonora. SupremeFX este insotita de aplicatia foarte intuitiva Sonic Studio II ce va permite sa aplicati si sa va bucurati de diverse efecte audio pentru un divertisment de-a dreptul perfect, dar si de tehnologia de anulare a zgomotului de fond Perfect Voice, pentru a putea conversa cu echipa voastra in cele mai bune conditii de claritate a sunetului.


Functia de emulare a sunetului surround simuleaza 7.1 canale printr-o singura apasare de buton, chiar si pentru casti stereo (2.0 canale). Aceasta ofera acces la cinci functii de control al sunetului, inclusiv Reverberatie, Amplificare Bass, Egalizator, Claritate Vocala si Control Inteligent Volum — asigurand o calitate sonora extraordinara.Casting Enhancer imbunatateste calitatea sunetului pentru streaming sau inregistrare, reducand artefactele si stabilizand volumul general al vocilor. De asemenea, imbunatateste detaliile bogate si amplificarea frecventelor bass in jocuri sau muzica.Perfect Voice reduce zgomotul in conversatiile din jocuri astfel incat fiecare coechipier si fiecare comanda pot fi auzite.CONTROLUL PROCESULUI DE OVERCLOCKING SI AL SISTEMULUI DE RACIRE PRINTR-UN SINGUR CLICK
Bucura-te de un nivel ridicat de performanta, eficienta energetica, control digital al etajului de alimentare, control al ventilatoarelor dar si solutii de retea si audio optimizate special pentru tine.
Cu Sistemul de Optimizare pe 5 Planuri, poti modifica setari complexe printr-o singura apasare de buton – cum ar fi cazul controlului atent al imbunatatirilor de performanta! Tehnologia noastra exclusiva optimizeaza in mod dinamic aspectele esentiale ale sistemului tau in functie de utilizarea lor in timp real, astfel incat va veti putea bucura de o performanta superba a procesorului, economie de energie in timpul utilizarii curente, stabilitate superioara a etajului de alimentare digital, ventilatoare silentioase si eficiente si chiar si setari audio si de retea create in mod special pentru compatibilitate ridicata cu aplicatiile tale. Pe scurt, sistemul de Optimizare pe 5 Planuri asigura faptul ca PC-ul tau este perfect pentru jocuri, divertisment, productivitate sau aproape orice alt ceva!

Jocurile ruleaza mai rapid si mai eficient datorita performantelor ridicate ale sistemului, latimii de banda prioritizate la transferurile de date in retea si al sunetului deosebit de realist.
Ventilatoarele sunt extrem de silentioase in timpul utilizarii normale, si asigura un nivel foarte ridicat de eficienta energetica in timpul jocurilor.
Toate intarzierile sunt eliminate, permitand rularea foarte cursiva a aplicatiilor, chiar si in conditii de solicitare extrema a procesorului.
Consumul de energie este redus pentru a te ajuta sa faci economie de bani.Fan Xpert 3

Cu ajutorul senzorilor de temperatura si al sistemului de detectie la nivel hardware pentru modurile PWM/DC pe interfete cu 4 pini/3 pini, Fan Xpert 3 asigura faptul ca fiecare ventilator atinge cel mai bun raport intre performantele de racire si un nivel redus de zgomot!


DESIGN SPECIAL PENTRU OC - TEHNOLOGIA ASUS PRO CLOCK
Un generator de frecvente de baza (base-clock - BCLK) proiectat in mod special pentru procesoarele Intel® de a 6-a Generatie ce permit atingerea unor frecvente de baza overclock-ate de pana la 400MHz*. Aceasta solutie personalizata functioneaza in tandem cu Unitatea de Procesare TurboV (TPU) de la ASUS pentru a imbunatati voltajele si controlul overclocking-ului frecventelor de baza – oferind astfel acces la o solutie complet noua de accelerare a performantelor la un nivel extrem de ridicat.
Avantajele ASUS Pro Clock
Timp de pornire redus al sistemului.
Reducerea fenomenului de deviere de la frecventele de referinta (jitter) in conditii extreme.
Stabilitatea ridicata in operatiuni de overclocking foarte solicitante.

* ASUS Pro Clock suporta o plaja de frecvente de pana la 650 MHz, performanta overclocking-ului de tip BCLK poate varia in functie de capabilitatile procesorului.OVERCLOKING AL MODULELOR DDR4 – MAI MULTE, MAI PUTERNICE
Configuratia Topologie-T de a 2-a Generatie de la ASUS permite atingerea unor noi performante in overclocking-ul modulelor de memorie DDR4: frecvente de peste 3733MHz cu toti conectorii pentru memorii ocupati cu module DDR4. Dispunand de o structura personalizata pentru a reduce interferentele si ”zgomotul” de semnal in zona interfetelor, a doua generatie a tehnologiei Topologie-T asigura transferul perfect sincronizat al semnalului pentru un nivel ridicat de stabilitate si compatibilitate al memoriilor.


FAIMOASA SI APRECIATA INTERFATA UEFI BIOS
Cea mai rapida si atragatoare interfata BIOS controlata cu ajutorul mouse-ului a fost imbunatatita pentru a deveni si mai atragatoare. Fie ca esti un novice in utilizarea PC-ului sau un overclocker cu experienta, modurile EZ (De Baza) si Avansat te ajuta sa identifici optiunile de care ai nevoie si sa le modifici in functie de necesitati, rapid si usor.

EZ Flash 3

Descarca cea mai recenta versiune BIOS prin intermediul Internetului si actualizeaz-o chiar din interiorul interfetei de utilizare BIOS.SMART

Verifica inregistrarile generate de Tehnologia S.M.A.R.T (Self-Monitoring, Analysis, and Reporting) incorporata dispozitivelor de stocare de date pentru a testa fiabilitatea sistemului si a determina daca acestea vor intampina probleme in viitorul apropriat.EZ Tuning Wizard– OC si RAID

Selecteaza componentele hardware si aplica diverse scenarii pentru a optimiza performantele sistemului, sau imbunatateste setarile configuratiei tale RAID pentru accesul mai rapid la date!Favorite

Descopera rapid optiunile de optimizare si adauga aplicatiile favorite in lista.Modul EZ (de baza)
Control Grafic Intuitiv al Ventilatoarelor:

Optimizeaza functionarea fiecarui ventilator prin simpla trasare a unei curbe cu mouse-ul.

EZ XMP:

Imbunatateste performantele modulelor DRAM cu un singur click.

Informatii SATA:

Vizualizeaza detaliile port-urilor SATA pentru recunoasterea usoara a dispozitivelor conectate.

Ajustarea Rapida a Ceasului:

Utilizeaza mouse-ul pentru a schimba rapid ora si data.

Modul Avansat
GPU POST:

Detecteaza automat placa video ASUS selectata pentru a vizualiza informatii detaliate despre aceasta.

Secure Erase:

Readuce unitatile SSD la starea initiala (din fabrica).

Ultima Modificare:

Urmareste ultimele modificari si salveaza profilurile preferate pe o unitate de stocare a datelor USB.

Redenumire Port-uri SATA:

Redenumirea port-urilor SATA pentru identificarea lor mai usoara.


EXTREME ENGINE DIGI+
Cel mai bun etaj de alimentare, echipat cu sistem de control digital

Sistemul de control digital al etajului de alimentare implementat in solutiile ROG ofera acum un nivel de performanta si mai bun cu ajutorul componentelor MOSFET din seria NexFET™ de la Texas Instruments, al bobinelor din aliaj MicroFine, controller-ului Digi+ PWM si condensatorilor metalici negrii cu durata de viata de 10K de ore – asigurand faptul ca Extreme Engine Digi+ ofera intotdeauna cele mai precise voltaje!

RAMCACHE
Accelereaza vitezele de transfer in jocuri

O tehnologie unica si deosebit de inteligenta de la ROG ce permite salvarea in cache a unui intreg dispozitiv de stocare de date, astfel incat jocurile si aplicatiile favorite sunt lansate la viteze foarte ridicate, solutia incepand sa functioneze din momentul in care este activata. RAMCache transforma milisecundele in microsecunde pentru a accelera timpii de incarcare ai jocurile la niveluri stratosferice si a minimaliza riscurile de pierderi accidentale ale datelor!INTEL GIGABIT ETHERNET
Latime de banda extinsa, solicitare redusa a procesorului si experiente deosebite in jocuri

ROG este echipata cu cea mai recenta tehnologie Intel® Ethernet (i219V) pentru jocuri mai rapide si cursive – intotdeauna. Solutia LAN de la Intel ofera de asemenea avantajul dublu de a reduce nivelul de incarcare al procesorului si a oferi performante deosebit de ridicate de transfer prin TCP si UDP, astfel incat beneficiati de mai multa putere in jocuri!
LANGUARD
Latime de banda extinsa. Cea mai buna rezistenta la suprasarcini

Tehnologia de cuplaj a semnalelor si condensatori anti-EMI de top montati pe suprafata asigura o conexiune mai fiabila si o latime de banda extinsa, plus componente protejate impotriva descarcarilor electrostatice si suprasarcinilor (ESD Guards) pentru o toleranta de 1.9X mai ridicata la descarcarile de electricitate statica si o protectie de 1.3X mai ridicata impotriva suprasarcinilor!GAMEFIRST III
Jocuri cursive, fara intarzieri

Tehnologia exclusiva GameFirst III atribuie un nivel ridicat de prioritate pachetelot de date din jocuri, eliminand intarzierile din jocuri, transmisiile cu intreruperi si partajarile lente de fisiere — pentru o experienta optima intotdeauna. Alegeti dintre profilele Optimizare, Joc, Transmisie Media sau Partajare Fisiere si asistati la viteza remarcabila a solutiei de retea!Toti pasionatii de jocuri necesita un nivel ridicat de stabilitate si fiabilitate, si din acest motiv solutia ROG integreaza componente de top, foarte rezistente, plus elemente de design inteligente pentru cei care isi asambleaza singuri sistemele – asigurand cele mai bune experiente in jocuri.

CONTROLUL SISTEMULUI DE ILUMINARE
Ilumineaza-ti sistemul

Personalizeaza-ti efectele LED favorite pentru a-ti ilumina sistemul intr-o aura multicolora, modifica nuantele pentru a indica temperatura procesorului sau pulseaza in ritmul melodiilor favorite.Temperatura CPU – Modifica culoarea
in functie de nivelul de incarcare al procesorului

OVERWOLF
Ramai intotdeauna in joc

Aplicatia suprapusa intr-un mod foarte inteligent peste jocurile active iti permite sa navighezi pe Internet, sa accesezi mesajele email, sa utilizezi diversele servicii de comunicare pe Internet, sa transmiti sau sa inregistrezi continut, toate acestea in timp ce te joci. In plus, design-ul acesteia poate fi personalizat utilizand skin-uri ROG special concepute pentru a-ti exprima apartenenta la o grupare de elita – disponibile in curand din magazinul de aplicatii Overwolf!KEYBOT II
O noua varianta a solutiei de imbunatatire gratuita a functiilor tastaturii!


CADOURI INCLUSE IN PACHET!

Autocolante ROG pentru cabluri
15 etichete
pentru cablurile taleAutocolante ROG pentru fani
3 medalii
de onoare pentru fanii taiCabluri SATA
6 cabluri
pentru a-ti extinde optiunile de stocareSemn pentru usa
0 deranj
in timpul jocurilor
Suporta procesoare Intel® Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/Pentium®/Celeron® de Generatia a 6-a, pe platforma LGA1151
Aceasta placa de baza suporta procesoare Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron de Generatia a 6-a, pe platforma LGA1151, controller-ele solutiei grafice, memoriei si interfetelor PCI Express fiind integrate pentru a suporta transmiterea de semnal video cu ajutorul solutiei grafice incorporate. Placa de baza mai include chipset-uri video dedicate, suport pentru module de memorie (4-DIMM) DDR4 pe doua canale si 16 magistrale PCI Express 3.0/2.0 pentru performante grafice deosebite.Chipset Intel® Z170 Express
Intel® Z170 Express este un chipset ce suporta procesoarele Intel Core™ i7/Core i5/Core i3/Pentium®/Celeron® de Generatia a 6-a, pe platforma LGA1151. Acesta ofera o performanta superioara prin utilizarea conexiunilor in serie punct-la-punct, care permit cresterea latimii de banda si a stabilitatii. In plus, Z170 suporta un maxim de zece port-uri USB 3.0, sase port-uri SATA 6Gbit/s, precum si magistrale de date de 32Gbit/s M.2 si PCIe 3.0 pentru acces mai rapid la date. Intel Z170 Express suporta de asemenea functiile solutiei video integrate (iGPU), astfel incat va veti putea bucura pe deplin ce performantele celor mai recente solutii video integrate de la Intel.

Caracteristici
Placa de baza Asus Maximus VIII Hero Socket 1151 maximus viii hero
Procesor
CPU Socket:
1151
Producator chipset:
Intel
Model Chipset:
Intel Z170
Numar procesoare:
1
Chipset:
Intel® Z170 Express Chipset
Procesoare suportate:
6th Generation Intel® Core™ i7/i5/i3/Pentium®/Celeron® Processors
Memorie
Memorii suportate:
DDR4
Sloturi memorie:
4 x DDR4
Capacitate maxima memorie RAM (GB):
64Gb
Frecventa memorie (MHz):
3600+(OC)*/3466(OC)*/3400(OC)*/3300(OC)*/3200(OC)*/3000(OC)*/2800(OC)*/2666(OC)*/2400(OC)*/2133 MHz, non-ECC, un-buffered memory
Conectivitate
Porturi USB 3.0 Spate:
2 x USB 3.0
Porturi USB 2.0 Spate:
4 x USB 2.0
LAN integrat:
Intel® I219-V
Video integrat:
Integrat in CPU
Audio integrat:
ROG SupremeFX 2015 8-Channel High Definition Audio CODEC
Numar SATA:
6 x SATA 3
Porturi USB:
6x USB 3.0 (2 in spate, 4 prin header)
10x USB 2.0 (4 in spate, 6 prin header)
2x USB 3.1 (spate)
RAID integrat:
RAID 0, 1, 5, 10, and Intel Rapid Storage Technology 14 support
Audio:
5 x Gold-plated audio jacks
Conectori interni:
2 x USB 3.0 headers support additional 4 USB 3.0 ports
8 x SATA 6Gb/s ports (4 ports from 2 x SATA Express)
1 x 24-pin EATX power connector
1 x 4-Pin CPU fan connector
1 x 4-Pin CPU_OPT fan connector
1 x 4-Pin Water pump connector
1 x 8-pin EATX 12V power connector
1 x Clear CMOS Button
1 x EXT_Fan header
1 x Front panel audio connector (AAFP)
1 x LN2 mode jumper
1 x M.2 Socket 3 for M Key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (Supports PCIE 3.0 x4 and SATA modes)
1 x MemOK! Button
1 x ROG extension (ROG_EXT) header
1 x Reset button
1 x Start button
1 x System panel connector
1 x TPM connector
1 x Thermal sensor connector
1 x Thunderbolt header (5-pin) for ASUS ThunderboltEX II series support
2 x SATA Express ports
2 x USB 2.0 headers support additional 4 USB 2.0 ports [one connector via ROG_EXT header]
4 x 4-Pin Chassis fan connectors
DisplayPort:
1 x DisplayPort 1.2
HDMI:
1 x HDMI 1.4b
PS/2 Keyboard:
1 x PS/2 keyboard/mouse combo port
Porturi:
1 x BIOS Flashback Button
Porturi USB spate:
1 x USB 3.1 (Type-C)
RJ45:
1 x Anti-surge LAN (RJ45) port
S/PDIF Out (Optical):
1 x Optical S/PDIF out
Altele
Format:
ATX
BIOS:
UEFI AMI BIOS
Dimensiuni (L x l, cm):
30.5cm x 24.4cm
Altele:
- 1 x M.2 Socket 3 with M Key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (PCIE 3.0 x4 and SATA Modes)*
- 10K Black Metallic Capacitors
- 2VRMS Headphone Amp into (32-600Ohms)
- Clr CMOS
- DTS Connect
- DirectKey
- Extreme Tweaker
- Jack-detection, Multi-streaming, and Front Panel Jack-retasking
- MicroFine Alloy Choke
- NexFET MOSFETs
- One-click overclocking
- Optical S/PDIF out port at back panel
- Power On
- Sonic Radar II
- Sonic SenseAmp
- Sonic Studio II
- Supports Intel® Smart Response Technology**
- SupremeFX Shielding Technology
- X.M.P.
* When the M.2 Socket 3 is operating in SATA mode, SATA port 1 will be disabled.
** These SATA ports are for data hard drives only. ATAPI devices are not supported.
*** This function will work depending on the CPU installed.
*Intel® Turbo Boost Technology 2.0 support depends on the CPU type
- Supports DisplayPort 1.2 with max. resolution 4096 x 2304 @ 60Hz*
- Supports HDMI 1.4b with max. resolution 4096 x 2160 @ 24Hz
- Supports Intel® InTru™ 3D/Quick Sync Video/Clear Video HD Technology/Insider™
ASMedia® SATA controller***
Anti-surge LANGuard
Audio
Audio Features:
Clear CMOS Button
Dual channel memory architecture
Extreme Engine Digi+
Graphic
KeyBot II
LAN
LN2 Mode
Maximum shared memory of 512MB
MemOK! Button
Memory
Multi-GPU Support
Multi-VGA output support : HDMI/DisplayPort
ROG Exclusive Features
ROG GameFirst technology
ROG Overwolf
ROG RAMCache
ROG RAMDisk
Reset Button
Start Button
Storage
Supports 14nm CPU
Supports AMD® 3-Way/Quad-GPU CrossFireX™ Technology
Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP)
Supports Intel® Turbo Boost Technology 2.0*
Supports NVIDIA® 2-Way/Quad-GPU SLI™ Technology
UEFI BIOS features :
CPU
Caracteristici speciale:
- 5-Way Optimization tuning key perfectly consolidates TPU, EPU, DIGI+ Power Control, Fan Xpert 3, and Turbo App
- AI Charger+
- AI Suite 3
- ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall)
- ASUS CrashFree BIOS 3
- ASUS EZ Flash 3
- Disk Unlocker
- HyStream
- Media Streamer
- MemOK!
- Mobo Connect
- PC Cleaner
- Push Notice
- Q-Code
- Q-Connector
- Q-DIMM
- Q-LED (CPU, DRAM, VGA, Boot Device LED)
- Q-Shield
- Q-Slot
- USB 3.1 Boost
- USB BIOS Flashback
ASUS EZ DIY
ASUS Exclusive Features
ASUS Q-Design
ASUS Dual Intelligent Processors 5
Sisteme de operare testate:
Windows® 10*
Windows® 8.1*
Windows® 7
Sloturi
Slot PCI-Express x1:
3 x PCIe 3.0 x1 slots
Slot PCI-Express x16:
3 x PCI Express x16
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii in legatura cu

Placa de baza Asus Maximus VIII Hero Socket 1151 maximus viii hero

vizitati pagina producatorului.  Produsul Placa de baza Asus Maximus VIII Hero Socket 1151 maximus viii hero a fost adaugat pe site in data de 05 Aug 2015.
Parerea ta conteaza !
despre Placa de baza Asus Maximus VIII Hero Socket 1151 maximus viii hero >
Adauga un comentariu
Tecuci
5
Impreuna cu 6700k rog strix 1070 placa video si cu un kit de 32 gb ram se misca extraordinar de bine.
recomand tuturor produsele ROG
Noutati Placi de baza
Pareri clienti care au cumparat Placa de baza Asus Maximus VIII Hero Socket 1151
Robert din Sibiu 2017-04-09 16:28:30
Excelent...
Nandor din Gheorghieni 2016-08-15 11:06:22
Totul era ok...
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured