Ofertele saptamanii Resigilate Lichidari Service & Garantii Retur Retur 24h Contact

Microsoft Office 365 Home Engleza 5 utilizatori PC/Mac Telefon Tableta 1 An Box

Categorii produse

Microsoft Office 365 Home Engleza 5 utilizatori PC/Mac Telefon Tableta 1 An Box 6GQ-00684

Retine
- 13%
409 Lei
469 lei
Cod produs:
6GQ-00684
Vandut de:
Disponibilitate:
Comenzi telefonice:
0372.245.332

*Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

DescriereMicrosoft Office 365 Home Engleza 5 utilizatori PC/Mac Telefon Tableta 1 An Box 6GQ-00684

Microsoft Office 365 Home Premium 32-bit/x64 English Subscriptie 1 an

Activează puterea Office 365 Home 


Office 365 pentru acasă este un serviciu pe bază de abonament conceput să vă ajute pe dvs. si familia dvs. să lucrati de aproape oriunde si de pe aproape orice dispozitiv.

Fii mai productiv si lucrează în stilul tău cu noua versiune de Office. Cu aplicatii noi, facilităti îmbunătătite si stocare în cloud, Office este mai bun decât oricând. Office 365 pentru acasă vă permite să instalati cea mai recentă versiune completă a aplicatiilor Office pentru desktop, printre care se numără Word, Excel, PowerPoint, OneNote si Outlook, pe maximum 5 PC-uri sau sisteme Mac, pe lângă 5 tablete Windows sau dispozitive iPad – ca să puteti utiliza toate caracteristicile atât offline, cât si online. De asemenea, puteti instala Office pe mai multe smartphone-uri pentru acces usor.

Avantaje excelente pentru abonament

Pe lângă spatiul de 1 TB de stocare online pe OneDrive pentru fiecare utilizator (pentru maximum 5 utilizatori), abonamentul include si alte servicii, precum cele 60 de minute cu Skype pe lună pentru apeluri către numere de telefon mobile din 8 tări si numere de telefon fixe din peste 60 de tări si asistentă tehnică fără costuri suplimentare.
Serviciile Office 365 sunt îmbunătătite permanent si primiti automat cele mai recente îmbunătătiri în cadrul abonamentului.
Cum să începi :


Cum să începi să lucrezi cu Office 365.

1. Pe PC-ul, tableta sau pe dispozitivul tău Mac® accesează www.office.com/setup si urmează instructiunile.

2. Introdu cheia de produs formată din 25 de caractere*

3. Autentifică-te sau creează un cont Microsoft.

*Cardul care contine cheia de produs se află în interiorul pachetului produsului. Pentru mai multe detalii accesează http://support.microsoft.com/common/survey.aspx?scid=sw%3Ben%3B3463&showpage=6 ) 

 

Dacă utilizezi pachetul Office propriu, probabil ai deja un cont Microsoft personal (constând dintr-o adresă de e-mail si o parolă) – poate ai un cont de Hotmail; si dacă nu ai un cont personal este ok – îti poti face unul introducând adresa de e-mail pe care vrei să o utilizezi si făcând click pe Sign in. În etapa următoare, trebuie să faci click pe Sign up now.

Dacă utilizezi pachetul Office achizitionat de firma ta sau de scoala la care înveti, informatiile contului tău îti vor fi date de una din cele două entităti (firma sau scoala); acela se cheamă un cont de organizatie.
 

Ca să verifici dacă esti autentificat, este suficient să arunci o privire în coltul din dreapta-sus al ecranului atunci când esti în orice aplicatie Office. După ce te autentifici, îti poti actualiza profilul, sau poti schimba contul.

Descarcă Office în computerul tău :

PC

1. Fă click pe Install.

2. Fă click pe Run (sau Save File sau Open) si urmează instructiunile.

3. Acceptă Acordul de Licentiere.

4. Autentifică-te cu contul tău Microsoft.

Mac

1. Fă click pe Install.

2. În directorul Downloads, fă dublu click pe fisierul cu extensia .dmg.

3. Fă dublu click pe Office Installer si urmează instructiunile.

4. Acceptă Acordul de Licentiere.

5. Autentifică-te cu contul tău Microsoft.

Utilizatorii Office 365 pentru Acasă trebuie să repete acesti pasi dacă doresc să instaleze Office pe mai multe dispozitive Mac.  


 


Fiecare abonament Office 365 pentru Acasă îti permite instalarea Office pe 5 dispozitive Mac sau PC-uri si 5 tablete. Detinătorul abonamentului poate partaja abonamentul cu până la 4 persoane din casă, astfel încât ei vor folosi instalările de care tu nu ai nevoie. Este la fel de simplu ca si cum ai trimite un e-mail si fiecare utilizator va primi:

  • 20 GB spatiu de stocare suplimentar pe OneDrive
  •  Instalări Office pentru PC, Mac, tablete si dispozitive mobile
  •  Un portal de unde pot instala Office si pot vizualiza si administra propriile instalări. 


Invită o persoană să-si instaleze Office pe abonamentul tău si bucurati-vă de beneficii urmând acesti pasi simpli: 

1. Autentifică-te în contul tău Microsoft. Asigură-te că folosesti acelasi cont pe care l-ai folosit atunci când ti-ai configurat abonamentul.

2. În sectiunea Share your subscription benefits fă click pe Add user. 


 

3. Introdu adresa de e-mail a persoanei căreia doresti să-i trimiti invitatia si fă click pe Send Invite. Invitatia va expira în 30 de zile.
 


 

Fiecare persoană pe care o inviti va putea accesa propria sa pagină de administrare a contului pe care o va putea utiliza pentru a instala Office. După ce finalizează instalare, vei pute vedea pe pagina ta, la sectiuna Used by numele computerelor pe care este utilizat Office.
 

Câteva lucruri de care trebuie să tii cont.

Când partajezi abonamentul tău cu altcineva, persoana care primeste invitatia poate utiliza toate instalările tale disponibile – nu este limitată la a utiliza doar 1 singură instalare. Dacă vrei să utilizez doar 1 singură instalare trebuie să le atragi atentia asupra acestui aspect.

Ce poti să faci dacă o persoană foloseste mai multe instalări decât vrei tu să folosească?

Nu-ti faci griji, ai situatia sub control. Poti dezactiva instalările pentru a avea astfel mai multe instalări disponibile. Dezactivarea unei instalări nu elimină persoana respectivă din abonamentul tău; utilizatorul îsi va putea păstra spatiul de stocare suplimentar pe OneDrive si poate utiliza instalările Office în continuare, după ce acestea devin din nou disponibile.


Și dacă vrei să elimini un utilizator din abonamentul tău?

Poti. Când elimini un utilizator acesta pierde toate beneficiile abonamentului (spatiu de stocare suplimentar si posibilitatea de a utiliza instalările tale de Office). Înainte de a instala Office, verifică cerintele minime de sistem pentru a te asigura că PC-ul sau tableta ta poate rula în conditii optime Office.


Ce-i de făcut dacă nu mai ai disponibilă nicio instalare?

Poti dezactiva o instalare si astfel o poti utiliza pe un alt computer sau pe o altă tabletă. Doar detinătorul abonamentului poate vedea si poate dezactiva instalările altor utilizatori din abonamentul său. Dacă nu esti detinătorul abonamentului poti vedea si dezactiva doar propriile tale instalări.  

 

Lucrati împreună cu OneDrive

Pentru a începe lucrul colaborativ în OneDrive, prima dată trebuie să încarci sau să salvezi documentele în OneDrive, după care trebuie să le partajezi creând un link. 


Încarcă documente personale în OneDrive

1. Autentifică-te cu contul tău Microsoft pe OneDrive.com. Dacă nu ai un cont, îti poti crea unul nou (poti folosi propria adresă de e-mail sau poti crea una nouă, parte a procesului de creare de cont nou Microsoft).

2. În portalul OneDrive, fă click pe Upload în partea de sus a paginii si încarcă fisierele tale. 
Foloseste directorul OneDrive pe dispozitivul tău

Dacă ai descărcat aplicatia OneDrive, vei vedea un director numit OneDrive pe dispozitivul tău. Foloseste acel folder ca orice alt director de stocare. Documentele pe care le pui acolo vor fi întotdeauna sincronizate cu OneDrive.com  

Atentie: Dacă folosesti Office 365 sau SharePoint, s-ar putea să vezi un director numit OneDrive for Business.

Fisierele pe care le stochezi acolo sunt sincronizate cu OneDrive sau cu librăria de documente din Office 365 sau SharePoint.

Salvează direct din Office

Dacă ai o versiune recentă de Office, poti salva documentele online direct din aplicatia Office în care te afli. Astfel, nu trebuie să le salvezi local si după aceea să le încarci în cloud – elimini acest pas.

În cea mai nouă versiune de Office mergi la File > Save As > Add a Location si apoi alege site-ul echipei tale, OneDrive for Business sau locatia OneDrive în care vrei să salvezi si autentifică-te. După ce ai selectat o locatie, aceasta va fi mereu disponibilă ca si locatie predefinită în care poti salva un document.  

Partajează documentele printr-un link

Accesează OneDrive, fă click dreapta pe document si apoi fă click pe Share.
 
 
 

Tastează adresa de e-mail a persoanei cu care doresti să partajezi documentul – apasă ENTER dacă vrei să folosesti mai multe adrese. Când partajezi, mesajul pe care îl trimiti contine un link la respectivul document. Persoanele care primesc mesajul trebuie să detină un cont Microsoft pentru a edita documentul. 

 
Obtine un link pe care să-l poti copia si dă mai departe

Dacă nu stii adresa de e-mail a persoanei cu care vrei să partajezi documentul, sau dacă vrei un link care să permită utilizatorilor să editeze documentul fără a fi nevoiti să se autentifice, fă click pe Get a link după ce faci click pe Share. Apoi selectează Create link si astfel obtii un link pe care îl poti copia si-l poti da mai departe. 

Pont: Dacă postezi link-ul pe Twitter sau dacă ti se pare prea lung, fă click pe Shorten.

Când utilizatorii fac click pe link-ul trimis de tine, documentul se va deschide în browser. Pentru a edita documentul trebuie să selecteze comanda de editare în aplicatia Office Online (dacă le trimiti invitatia pe e-mail trebuie mai întâi să se autentifice). 

Partajează doar cu drepturi de accesare (fără posibilitatea de a edita)

Dacă vrei ca utilizatorii să accesez doar documentul tău si să nu aibă posibilitatea de a edita continutul său, îl poti partaja ca view-only.

Prin intermediul unei invitatii pe e-mail

În invitatie, fă click pe Recipients can edit si apoi alege Recipients can only view. 
Atentie: Dacă vrei să restrictionezi accesul la document, fă click pe Recipients don’t need a Microsoft account si schimbă optiunea în Recipients need to sign in with a Microsoft account.

Printr-un link cu drepturi de accesare

După ce selectezi Share > Get a link, fă click pe Edit si schimbă optiunea în View only înainte de a face click pe Create link. ATENȚIE: Dacă vrei să partajezi documentul cu toată lumea astfel încât utilizatorii să-l poată găsi pe Internet, alege optiunea Public în loc de View only. Caracteristici
Microsoft Office 365 Home Engleza 5 utilizatori PC/Mac Telefon Tableta 1 An Box 6GQ-00684
Licentiere:
1 utilizator, Licenta se poate folosi pe maximum 5 sisteme PC/MAC-uri/tableta/smartphone ale aceluiasi utilizator
Subscriptie 1 an
Aplicatii:
Word
Excel
PowerPoint
Outlook
OneNote (indisponibil pe Mac OS)
Publisher (doar pe PC)
Access (doar pe PC)
Editii disponibile:
Office 365 Home
Procesor (MHz):
Procesor x86 sau pe 64 de biţi, la 1 GHz sau mai rapid, cu set de instrucţiuni SSE2
Memorie:
1 GB de memorie RAM (pe 32 de biţi)
2 GB de memorie RAM (pe 64 de biţi)
Capacitate HDD (GB):
3 GB de spaţiu disponibil pe disc
Afisaj:
Monitor cu rezoluţie 1366 x 768 sau superioară
Cerinte:
Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2 cu .NET 3.5 sau o versiune ulterioară
Nota:
Office 365 Home este destinat utilizarii pentru acasă. Nu se adreseaza intreprinderilor, persoanelor juridice.
Sistem de operare:
Windows, MacOS
Tip licenta:
Retail ( contine Product Key Card)
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii in legatura cu

Microsoft Office 365 Home Engleza 5 utilizatori PC/Mac Telefon Tableta 1 An Box 6GQ-00684

vizitati pagina producatorului.  Produsul Microsoft Office 365 Home Engleza 5 utilizatori PC/Mac Telefon Tableta 1 An Box 6GQ-00684 a fost adaugat pe site in data de 29 Jan 2013. *Termenul este calculat in ore lucratoare.
Parerea ta conteaza!
despre Microsoft Office 365 Home Engleza 5 utilizatori PC/Mac Telefon Tableta 1 An Box 6GQ-00684 >
Adauga un comentariu
5
Probabil cea mai buna suita office existenta la ora actuala si recomand sa luati originalul nu ve-ti regreta.
Pareri clienti care au cumparat Microsoft Office 365 Home Engleza 5 utilizatori PC/Mac Telefon Tableta 1 An Box
Marian din Iasi 2017-09-25 11:05:38
Totul ok...
Alexandru din Rasnov 2016-10-10 13:58:10
Sunt multumit....
iuliana din Bucuresti 2013-07-15 22:31:18
Cu siguranta voi reveni.Am fost foarte multumita....
Deschidere colet
Poti opta pentru deschidrea coletului la livrare
Livrare rapida
Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara
Retur garantat
14 zile, pentru comenzile la distanta
Visa Verified
Visa Verified
Mastercard Secured
Mastercard Secured