Sistem de Alarma Wireless PNI PG200

Transport
gratuit
Deschidere colet
la livrare
14 zile timp sa
te razgandesti
Asamblare PC
gratuita
Livrare rapida
in aceeasi zi
Categorii produse
Comenzi telefonice 0372.245.332

Sistem de Alarma Wireless PNI PG200

pret preturi Sistem de Alarma Wireless PNI PG200
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
387 Lei cu TVA
Cod produs: pg200
Disponibilitate:
Garantie: 12 luni
Retine
Contact rapid:
0372.245.332


Descriere Sistem de Alarma Wireless PNI PG200
Sistem de alarma wireless PNI PG200 comunicator GSM pentru 99 de zone wireless si 2 cu fir

Independenta prin comunicator GSM
Acum cu ajutorul unei cartele SIM prepay/abonament introdusa in sistemul de alarma, veti primi alertele de efractie si nu numai, instant pe telefonul mobil sub forma de SMS sau apel vocal cu mesaj personalizat.

Comunicare wireless
Sistemul de alarma va ofera: montaj cu rapiditate, usurinta si confort cu un minim de deranj al casei datorita comunicatiei fara fir/wireless intre unitate si senzorii de miscare/magnetici. Unitatea permite utilizarea a pana la 99 de senzori wireless + 2 senzori cu fir.

Sirena puternica
Sistemul este prevazut cu o sirena de alarmare de interior foarte puternica ( >= 110 dB) care se aude la distante foarte mari, si poate preveni sau opri orice tentativa de efractie asupra incintei protejate. Puteti adauga sistemului de alarma si o sirena de exterior pentru o alarmare si avertizare sonora mai puternica.

Armare Dezarmare de la distanta
Beneficiati de un confort sporit la armarea si dezarmarea sistemului datorita celor 2 telecomenzi din pachet care sunt prevazute cu aceaste functii. Distanta de lucru este suficient de mare, pana la 100 m in camp deschis. Pe langa acestea sistemul de alarma permite trimiterea de comenzi si de pe telefonul mobil prin SMS sau apel clasic.

Alarmare Duala GSM + telefon fix
Sistemul de alarma este prevazut cu 2 modemuri: GSM si linie telefonica fixa, si va permite apelarea a pana la 6 numere de telefon ( mobil sau fix) in caz de urgenta si/sau detectarea unei tentative de efractie asupra incintei protejate.

Armare inteligenta perimetrala
Asemeni unui sistem profesional, si acest sistem va permite o armare inteligenta perimetrala a alarmei. Astfel alarma va permite miscarea in interiorul perimetrului selectat, detectand si anuntand doar tentativele de iesire, sau patrundere in interiorul spatiului protejat.

7 zone de efractie
Sistemul este prevazut cu 7 zone de efractie, care pot fi alocate tuturor senzorilor de detectie (miscare/magnetic): standard, inteligenta, de urgenta, multi-dispozitiv, cu intarziere, cu repetitie. Toate aceste zone va permit o definire clara a functiei fiecarui senzor, si a modului de functionare.

Programare inteligenta
Puteti folosi orice telefon fix sau mobil pentru a comanda functiile principale ale sistemului de alarma. Comenzile pot fi trimise fie prin SMS, fie prin apel telefonic urmat de o secventa de taste. Puteti astfel trimite comenzi de: armare /dezarmare, pornire/oprire sirena, monitorizare audio, redarea mesajului de alarma, activarea difuzorului suplimentar etc.

Pachet complet
Produsul vine in colet cu toate accesoriile necesare montajului si functionarii imediate. Gasim in cutie: 1 senzor wireless de miscare, 1 senzor wireles magnetic, sirena de interior, 2 telecomenzi wireless, antena GSM, alimentator 220V.

Caller ID
Sistemul de alarma este dotata cu protocol Contact ID, care va perminte contactarea automata a unui dispecerat privat de paza si protectie in caz de urgenta (efractie, tentativa de spargere, patrundere in perimetrul protejat).

Caracteristici
Sistem de Alarma Wireless PNI PG200
Tip Alarama:Wireless
Zone:99 zone wireless
2 zone cablate
Comunicator:GSM
Linie terestra
Numere de telefon:5 numere comune
1 numar de urgenta
Display:LED 4 caractere
Tip acumulatoriIntern
Caracteristici speciale:Ceas de timp real
Instructiuni vocale
Control de la distanta
Iesiri releu: 1 releu
Monitorizare alimentare
Continut pachet:Cablu telefonic
Suport montaj
Antena GSM
Unitate centrala
Detector de miscare wireless
Contact magnetic wireless
Telecomanda 2 buc
Sirena piezoelectrica
Alimentato
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente.Pentru mai multe detalii in legatura cu

Sistem de Alarma Wireless PNI PG200

vizitati pagina producatorului.   Produsul Sistem de Alarma Wireless PNI PG200 a fost adaugat pe site in data de 19 Sep 2014 .
Ultimele comentarii Sistem de Alarma Wireless PNI PG200
Adauga un comentariu
5
O alarma foartea buna.Atentie nu merge cu cartela Digi.Merge doar cu cartele gsm 2g precum t mobile vodafone orange.
Foarte buna functia de apelare cand alarma se declaseaza.
MediaDOT.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Sistem de Alarma Wireless PNI PG200 ieftin


copyright 2004-2017 corsar online srl ro26747604 j40/3617/2010 capital 200 ron sediu Calea Crangasi 10 sector 6 Bucuresti RO65RZBR0000060012483220