Kit de securitate MioSmart Vixcam starter kit

Transport
gratuit
Deschidere colet
la livrare
14 zile timp sa
te razgandesti
Asamblare PC
gratuita
Livrare rapida
in aceeasi zi
Categorii produse
Comenzi telefonice 0372.245.332

Kit de securitate MioSmart Vixcam starter kit

pret preturi Kit de securitate MioSmart Vixcam starter kit
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale
* Informatiile sunt orientative. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Pret vechi: 1149 Lei
1039 Lei cu TVA
Reducere 110 lei | pret vechi 1149
-110lei
Cod produs: vixcamstarterkit
Disponibilitate:
Garantie: 24 luni persoane fizice
12 luni persoane juridice ( collect & return )
Retine
Contact rapid:
0372.245.332


Descriere Kit de securitate MioSmart Vixcam starter kit
Pachetul contine: - 2 x Vix Cam10; - 2 x 16GB SD-card; - 1 x Personal Cloud Gateway S10;

Două camere pentru locuinţă cu înregistrare HD (720p)

ce folosesc compresia H.264 pentru fişiere de mici dimensiuni – salvaţi-vă înregistrările în Cloud sau pe cardul SD

 

Gata de utilizare imediat ce le scoateţi din cutie

include 2 carduri SD de 16GB

 

Uşor de folosit

monitorizaţi-vă casa, bebeluşul sau alt membru al familiei şi chiar vorbiţi cu ajutorul acestora prin aplicaţia MioSMART

 

Include Cloud Personal MioSMART

salvaţi-vă înregistrările Camerei de locuinţă şi alte fişiere, cu posibilitatea de a vă partaja contul cu până la patru alţi utilizatori

 

MioSMART Cloud Personal poate fi ţinut într-o altă locaţie

păstraţi înregistrările în siguranţă în faţa intruşilor

 

Uşor de configurat cu ajutorul codului QR

 

 

Unghi de vizualizare larg de 85°

 

 

Filmare nocturnă

de până la opt metri în condiţii de lumină scăzută

 

Formă discretă şi subţire pentru a se potrivi stilului dvs.

 

 

Toate soluţiile MioSMART sunt uşor de controlat cu o singură aplicaţie

 

 
 

 

Starter Kit pentru VixCam este tot ceea ce vă trebuie pentru a începe monitorizarea locuintei, a bebelusului sau a altor membri ai familiei dvs. Cu ajutorul aplicatiei MioSMART, puteti chiar să comunicati prin sistemul audio cu 2 sensuri. Kitul contine două camere video pentru locuintă VixCam C10, două carduri SD de 16 GB si un Personal Cloud Gateway S10, astfel încât puteti opta să salvati videoclipul pe cardul SD sau în cloudul dvs. personal.

Personal Cloud Gateway S10 inclus este un gateway compact si discret pe care puteti salva atât înregistrările efectuate cu camera video, cât si alte fisiere si care vă oferă posibilitatea de a vă partaja contul cu până la patru persoane. Poate stoca fisiere de până la 4 TB si este compatibil cu stickurile de memorie USB 2.0 standard si cu toate unitătile de disc.

De ce o cameră video pentru locuintă?
Montarea unei camere video în locuinta dvs. vă poate aduce linistea sufletească mult dorită. Simpla sa prezentă vă va aduce un sentiment de relaxare, deoarece veti sti că locuinta dvs. si cei dragi sunt în sigurantă. Cunoscând aceste lucruri, veti putea să vă canalizati atentia asupra vietii dvs., fără a vă face griji în legătură cu situatia de acasă.

Gata de utilizare
Cu Starter Kit pentru VixCam sunteti gata să începeti utilizarea dispozitivului. Am inclus două carduri SD de 16 GB, astfel încât să nu mai aveti nevoie de nimic altceva pentru a începe. Dispozitivul VixCam foloseste compresia H.264, datorită căreia puteti salva fisierele în dimensiuni mai mici, astfel încât să nu rămâneti fără spatiu de stocare chiar atunci când vă trebuie cel mai mult. Puteti salva ceea ce înregistrati în Personal Cloud Gateway sau pe cardul SD inclus, la alegerea dvs.

Cum functionează?
Camera video este foarte usor de configurat; instalati aplicatia MioSMART pe smartphone, scanati codul QR, conectati camera video la routerul din locuinta dvs. prin reteaua Wi-Fi si puteti începe să monitorizati locuinta. Din acest moment, nu va mai trebui să vă faceti griji pentru locuinta dvs. sau pentru cei dragi, deoarece veti primi alerte pe telefon prin intermediul aplicatiei, imediat ce respectiva cameră video detectează ceva în unghiul său de vizualizare.

Pentru a conecta gateway-ul, cuplati unitatea de stocare USB externă preferată si conectati gateway-ul la routerul din locuinta dvs. prin cablul ethernet R45. Scanati apoi codul QR cu ajutorul aplicatiei MioSMART si veti fi gata să lucrati cu Personal Cloud Gateway.

Unghiul de vizualizare si vederea pe timp de noapte
Dispozitivul VixCam C10 are un unghi de vizualizare larg de 85° si vedere pe timp de noapte. Acest lucru înseamnă că are o rază de vedere de până la opt metri în conditii de luminozitate scăzută, ceea ce este excelent atunci când nu sunteti acasă seara sau în perioada vacantelor. De asemenea, este usor de montat; trebuie doar să instalati placa magnetică într-un loc adecvat, de unde camera video poate vizualiza partea de locuintă pe care doriti să o monitorizati, si apoi să lipiti camera video de placă.

Functionează perfect cu Personal Cloud Gateway inclus
Camera video compactă pentru locuintă functionează perfect cu Personal Cloud Gateway* MioSMART inclus. Asadar, dacă optati pentru a vă salva înregistrările în cloudul personal si nu pe un card SD, puteti utiliza gateway-ul. Înregistrările dvs. vor fi salvate în sigurantă în cloud, iar un avantaj suplimentar îl constituie faptul că gateway-ul poate fi amplasat într-o locatie alternativă, pentru a fi ferit de intrusi. Imaginati-vă un hot care crede că poate lua cu el camera video si că poate avea acces la înregistrările video; acest lucru nu se va întâmpla niciodată dacă gateway-ul se află, de exemplu, în casa vecinului sau la birou, departe de locuinta dvs. În acest fel, veti avea întotdeauna o copie de rezervă a înregistrărilor, fără a trebui să vă bazati pe serviciile sau abonamentele costisitoare pentru stocarea în cloud.

Puteti încărca si descărca imediat toate fisierele de pe gateway: videoclipurile, fotografiile, muzica, fisierele de la birou si, bineînteles, înregistrările efectuate de camerele video din locuinta dvs. Puteti reda, vizualiza si trimite fisiere în orice moment, oriunde v-ati afla.

* Personal Cloud Gateway S10 poate fi conectat doar la 2 dispozitive VixCam; utilizarea este limitată la 2 camere video.

Controlati toate solutiile MioSMART cu o singură aplicatie
Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat doar cu o singură aplicatie. Nu va trebui să omutati între aplicatii pentru a trece de la Personal Cloud Gateway la VixCam. Iar în eventualitatea în care achizitionati solutii MioSMART suplimentare, acestea vor fi întotdeauna controlate doar prin această aplicatie, pentru confortul dvs.

Aplicatia poate fi folosită de până la patru utilizatori; de aceea, dacă v-ati pierdut telefonul, puteti avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalti trei utilizatori, lucru care vă oferă sentimentul linistitor al accesibilitătii partajate. În plus, aplicatia MioSMART are o functie pentru grup; aceasta vă permite să organizati produsele MioSMART într-un grup care poate fi gestionat printr-o singură pagină. De exemplu, puteti crea grupuri precum „Acasă” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapidă în loc să selectati un dispozitiv din listă. În acest fel, veti obtine o imagine de ansamblu mai clară, iar metoda se va dovedi practică atunci când veti avea mai multe solutii MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!

Caracteristici
Kit de securitate MioSmart Vixcam starter kit
Tip Alarama:Wireless
Continut pachet:2 x Vix Cam10
2 x 16GB SD-card
1x Cablu ethernet
2x Set montare pe perete
1 x Personal Cloud Gateway S10
2x Ghid de pornire rapida pentru VixCam
3x Adaptor 5V/2A cu stecher pentru UE si UK
1x Ghid de pornire rapida pentru kitul de tip bundle
1x Ghid de pornire rapira pentru Personal Cloud Gateway
Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente.Pentru mai multe detalii in legatura cu

Kit de securitate MioSmart Vixcam starter kit

vizitati pagina producatorului.   Produsul Kit de securitate MioSmart Vixcam starter kit a fost adaugat pe site in data de 23 Nov 2016 .
Ultimele comentarii Kit de securitate MioSmart Vixcam starter kit
Adauga un comentariu
Momentan nu exista comentarii la acest produs. Fii tu primul care adauga unul!
MediaDOT.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Kit de securitate MioSmart Vixcam starter kit ieftin


copyright 2004-2017 corsar online srl ro26747604 j40/3617/2010 capital 200 ron sediu Calea Crangasi 10 sector 6 Bucuresti RO65RZBR0000060012483220